Geratherm.hu

Telefon: + 36 72 787 368
Fax: + 36 72 233 204
E-mail: info @ odpvital . hu

A Geratherm cég és márkanév bemutatása

Ismerje meg Ön is a kiváló német minőséget!

A Geratherm cég német tulajdonban lévő orvostechnikai eszközöket gyártó vállalkozás. Jelentős szerepet tölt be a nemzetközi piacon is. Fő profiljuk lázmérők, hőmérők és vérnyomásmérők gyártása és forgalmazása, de termékeik között megtalálhatóak a Geratherm higanymentes lázmérők is.

A cég már bizonyított a nemzetközi piacon is, az eszközöket nagy megbízhatóság és pontosság jellemzi, így előszeretettel alkalmazzák különböző kórházakban és egészségügyi intézményekben is.

A termék között megtalálható a higanymentes lázmérő is, amelyről röviden a következőket érdemes tudni:

Környezetbarát, higany helyett legnagyobb mértékben galliumot tartalmaz. Pontossága és megbízhatósága a korábbi higanyos lázmérőkkel azonos. Magasabb árfekvése a jóval költségesebb gyártási technológiának tulajdonítható.

Kiemelnénk még termékeink közül a Non Contact hőmérőt is!

Míg a hagyományos hőmérők perceken át érintkeznek a testtel, új felületet kínálva a kórokozóknak, addig a Geratherm Non Contact hőmérő biztonságos távolságból, korszerű és nagy pontosságú infravörös mérési technológiával, ráadásul másodperceken belül határozza meg a testhőmérsékletet, bármely testrészen.

Akár homlokon is mérhető az esetleges hőemelkedés, így kisgyermekes családoknál különösen praktikus, nem kell nehézkes, kényszerű mozdulatlanságra ítélő mérésekkel zavarni a láz miatt amúgy is nyűgös gyereket. A készülék lázriasztó funkciója révén hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a lázra. A Geratherm a legutóbbi harminc mérés eredményét megőrzi a memóriájában.

Ezen felül a mindennapokban is hasznát veheted, mérheted vele pl. az étel vagy a fürdővíz hőmérsékletét.

Ajánlatainkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

Geratherm, Higanymentes lázmérő, Felkaros vérnyomásmérő, Vérnyomásmérő, Med Control Vérnyomásmérő, Non contact hőmérő, infravörös hőmérő, infrás lázmérő

Kapcsolat és elérhetőségek - ODP VITAL KFT

ODP VITAL KFT 7626 Pécs Major u. 4.
Telefon: + 36 72 787 368 Mobil: + 36 20 573 2643
Fax: + 36 72 233 204
E-mail: info @ odpvital . hu