Geratherm.hu

Telefon: + 36 72 787 368
Fax: + 36 72 233 204
E-mail: info @ odpvital . hu

Geratherm Non Contact hőmérő bemutatása


 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE


Azok, akik máig hagyományos, hónaljba vagy nyelv alá helyezhető lázmérőt használnak. Sűrű sterilizálás híján kevés hatékonyabb baciluselosztó eszköz létezik ennél. Ideje hát váltani, ezzel a bónusszal. Nem vitatjuk az érintés gyógyító erejét, de fertőző beteg lázát mérve jobb az óvatosság.

 Míg a hagyományos hőmérők perceken át érintkeznek a testtel, új felületet kínálva a kórokozóknak, addig a Geratherm Non Contact hőmérő biztonságos távolságból, korszerű és nagy pontosságú infravörös mérési technológiával, ráadásul másodperceken belül határozza meg a testhőmérsékletet, bármely testrészen.

 Akár homlokon is mérhető az esetleges hőemelkedés, így kisgyermekes családoknál különösen praktikus, nem kell nehézkes, kényszerű mozdulatlanságra ítélő mérésekkel zavarni a láz miatt amúgy is nyűgös gyereket. A készülék lázriasztó funkciója révén hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a lázra. A Geratherm a legutóbbi harminc mérés eredményét megőrzi a memóriájában. 

Ezen felül a mindennapokban is hasznát veheted, mérheted vele pl. az étel vagy a fürdővíz hőmérsékletét.

Geratherm, Higanymentes lázmérő, Felkaros vérnyomásmérő, Vérnyomásmérő, Med Control Vérnyomásmérő, Non contact hőmérő, infravörös hőmérő, infrás lázmérő

Kapcsolat és elérhetőségek - ODP VITAL KFT

ODP VITAL KFT 7626 Pécs Major u. 4.
Telefon: + 36 72 787 368 Mobil: + 36 20 573 2643
Fax: + 36 72 233 204
E-mail: info @ odpvital . hu